S02E01: I aleshores esdevingué el canvi de posició

Avui hem fet una mica de repàs de quines peçes/estudis estava fent i hem posat una mica d’ordre de cara al nou any. La Susanna m’ha donat una fulla d’escales de 4 octaves i de moment he de fer la de Sol M. La gràcia d’aquesta escala és que hi ha canvis de posició!! Havia fet algun exercici de Krotkievski per passar de primera a 3era però amb aquesta escala la cosa va molt més allà! A la 4rta i 3era corda, estic en 1era, a la 2ona ja passo a tercera ja que el RE el toco amb el primer dit. A la primera corda, començo amb tercera (LA) i dues notes més amunt passo a 5a (primer dit DO) i arribo fins a l’última nota de l’escala (SOL) que la faig amb el 4rt dit extés.

És complicat perque fins ara no feia canvis de posició i clar, és totalment nou per mi. Per entrar bé amb els canvis, també m’ha donat un nou estudi, aquest cop de Wohlfahrt. És un estudi en tercera posició.

Per acabar d’arrodonir els deures, em afegit un estudi de Kayser, el #9 que és realment un ‘quebrantaosos’ ja que els dits passen per tota la primera posició amb les diferents tonalitats i el fem per aconsguir una afinació més acurada.

Senyors! Tenim feina!!!

Published in: on gener 11, 2009 at 3:26 pm  Feu un comentari  

The URI to TrackBack this entry is: https://arquer.wordpress.com/2009/01/11/s02e01-i-aleshores-esdevingue-el-canvi-de-posicio/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Deixa un comentari